lördag 7 februari 2009

Tjejerna mot killarna

Vi spelade TP med barnen efter middagen idag. Tjejerna mot killarna. Vad mysigt och kul vi hade! Samtidigt kändes det så... retro. Vi har inte spelat TP på åratal, det har bara varit NE för hela slanten, och bara ute på stugan på somrarna.

Lagen var inte riktigt jämna... Vi tjejer var visserligen en mer i vårt lag, men killarna överglänste oss i allmänbildning. (Vi hade otur med frågorna, sådeså!) Byggarns enda svaghet var populärkulturen, men eftersom han hade Mellanpojken på sitt lag löste sig de frågorna också. Den pojken håller på att skaffa sig en imponerande allmänbildning. Men hur det går till begriper jag inte, för han lägger inte mycket möda på skolan.

Vi gav upp när ställningen var som på bilden. Det är alltså inte vår spelpjäs som är rosa, tyvärr, vi hade den blå. Ja, vi hade fel färg på pjäsen, det var nog därför det gick så dåligt för oss. Vi borde ha tagit den gröna!

Vi vill ha revansch!

En fråga som det nu i efterhand harmar oss att vi inte kom på svaret på var: Vilken kanal bildar namnet på en grekisk gud om man läser namnet baklänges?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Zeus förstås! Lustigt länge tog det att komma på!

Isabella sa...

Jaaa! Förstås! :-)