tisdag 18 november 2008

Före

Det här är "före"-bilden. Så här ser det ut i salen just nu. Mysfaktor noll. Det råder undantagstillstånd i huset. Om någon vecka hoppas jag kunna lägga ut "efter"-bilden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen mej,i bakgrunden syns dörren till ditt arbetsrum.(där de spirar liv mellan golvplankorna) Minns att din mor alltid satt med yllestrumpor på för att de var så kallt på golvet där inne.
I ert kök laggade jag min första middag tillsamman med dej.Risotto var de som vi först handlade alla ingredienser till i butiken på andra sidan vägen.De är nu 30 år sedan.Hoppas allt är bra med din mamma.Kram från L i landet i väster

Anonym sa...

Ärrigud. Ungefär så där ser det ut hos oss för jämnan. Det är efter redan, liksom.

Isabella sa...

L: Hej L!!! Vad kul att du ger dig tillkänna här på bloggen! Visst lagade vi nånsorts färdig påsmix som man bara behövde hälla över köttfärsen...? (Jag körde samma rätt ofta...) Mamma har åkt in och ut från sjukhuset i flera omgångar på kort tid, men nu tror vi att det går åt rätt håll. Kram!

Poetcarina: Kanske ni har ett sånt där friskt kreativt kaos som aldrig riktigt når "efter", för det är i ständig rörelse? :-)