onsdag 2 april 2008

Jag är ingen boknörd!

Usch, vad besviken jag är. Jag borde vara, vill vara en riktig boknörd! Det är jag tydligen inte. Men testet var faktiskt riktigt roligt, så det så!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte du vara lite elak? Lite småelak i alla fall? Eller lite purken åtminstone? Snälla. Sympatitjura lite eller nå´t. Du verkar alltid så sansad lugn och harmonisk och såntdär i din blogg. Kan du inte tex få ett rejält utbrott över att du inte är boknördig nog? *hoppas* Just i dag har jag behov av att andra också ska vara gnälliga elaka tjuriga, och om du också var det skulle det kännas jättebra :)) (Konstigt, jag vet, men så är det) Så helt ogenerat och skamlöst kliver jag in i din bloggvärld och har förväntningar och förhoppningar och tillochmed mage att försöka beställa specifika beteenden av dig. Åh. Förlåt. Jag bara ´hövde vara så knövlig, nästa gång behovet faller på ska jag försöka styra över det till någon annans blogg. Poetcarinas eller nå´n *flinar* Sorry... :)

Anonym sa...

Jag är 75 procents boknörd?
Trodde jag bara var en boktönt...
IV

Isabella sa...

Spraket: Jamen, jag ÄR faktiskt sansad, lugn och harmonisk som person. För det mesta i alla fall. Just nu tycker jag dessutom att livet känns toppenmysigt och kärleksfullt. Trots att jag är vrålförkyld och inte har nån röst, och trots att jag inte riktigt hinner med allt jag vill. Jag sparar mitt krut. Det är DU som ska spraka! Fast jag kände faktiskt hur det pyrde till lite när jag läste Gun Carlssons pedagogiska synpunkter i tidningen idag.

IV: Nej, jag skulle nog våga kalla dig en riktig bok... sablar, nu hittar jag inte ordet (jag är ju inte tillräckligt boknördig) ...en riktig bokgourmet av den sorten som med kunskap och finess kan tillreda egna smakfulla anrättningar!

Anonym sa...

Jag blev skitsur, att jag inte var mer boknörd är 67%. Ska ju ändå undervisa i litteraturhistoria!

Isabella sa...

Oj! Då kan jag ju vara rätt nöjd med 57% i alla fall. Fast jag är projektledare för Mariehamns litteraturdagar...

Anonym sa...

71% blev jag, var nog överraskad att det inte blev mer...