onsdag 5 mars 2008

Förvandling

Tiden är inne. Mariehamns stadsbibliotek håller på att förvandlas till ett litterärt festpalats, och jag befinner mig mitt i den magiska orkanens öga! Böcker och tulpaner snurrar förbi mig, gyllene kandelabrar och tyger i lime, rött och turkost. Det skramlar, dunkar och gnisslar. Det fläktar och doftar. Och alla goda människor träder fram!

På fredag slår vi upp dörrarna för Mariehamns litteraturdagar 2008.

5 kommentarer:

Moniqas sa...

hej! Va skoj att du kikade in på min "transportblogg" =) Min egentliga har jag annars på wordpress. =) Ser att vi har en del gemensamt med skrivande, längtan, ensamhet och umgänge =)
Låter kul med litteraturdagar! Synd jag inte kan komma till Mariehamn och kolla=)
Men det går väl fler tåg..eller rättare sagt båtar. *hihi* Ha en fin helg =) http://moniqas.wordpress.com

Anonym sa...

går det bra att jag länkar till din sida på min sida på wordpress? ore trevligt =)/Moniqa

Edit sa...

Är så förväntansfull inför morgondagen, min heliga dag på biblioteket! Vad jag ska njuta! Tack för att ni fixar och ställer till...

Anonym sa...

Tack. Finns liksom inte ord för vad en poettrasa känner idag. Stort är det.

Isabella sa...

Moniqa: Hej! Ja, litteraturdagarna är jättetrevliga! Massor med bokälskare samlas i Mariehamn den helgen varje år. Visst får du länka till mig om du vill. :-)

Johanna: Hoppas du njöt i helgen! :-)

Poetcarina: Trots att jag som arrangör inte kan uppleva programmet på samma sätt som publiken känner jag ödmjukhet inför evenemanget, och en stor respekt för de kvinnor som startade det. Yvonne, Gunnel och Suzanne.