måndag 6 oktober 2008

Mental modemkrasch

Det har varit en jobbig helg. Jag är så trött. Varför är jag så trött?

Jag har inte kommit ut på Internet, för modemet är paj och måste lämnas in för uppdatering. Nu går jag emot mina rutiner (ville inte skriva "principer" för det låter så moralpräktigt) och skriver ett inlägg på jobbet.

Byggarn och jag har inte klickat. Det har varit väldigt mycket "Sa jag inte det?", "Nä", "Måste du..." och "Varför har du inte...". Vi har inte lyckats koppla upp oss. Mot varandra. Tydligen måste vårt gemensamma mentala modem också uppdateras. Hur fixar man det?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste rensa ur alla cookies och tidigare besökta sidor och start om hela systemet. Börja från början. Igen. Inte där och då - utan här och nu...

Isabella sa...

Tömmer cacheminnet. Drar ut stöpseln ett tag. Skapar sedan alldeles egna cookies som poppar fram och blinkar. Med ögonfransarna.

Anonym sa...

Precis så. Precis så...
Med jaget, ögonfransarna, med självet.. här, nu mitt framför dig.

Just i nuet!

Mia sa...

Tänk på er två som ett lag. Jobba tillsammans för att nå mål inte var för sig mot varandra. Teamwork för att använda ett fult ord...

Isabella sa...

Usch, "teamwork"! ;-) Just nu är vi som två olika avdelningar på samma företag. Skulle nog må bra av en kurs i teambuilding.