fredag 27 juni 2008

Ost- och vinprovning

Igår kväll fick vårt primitiva stugliv rymma även en sofistikerad ost- och vinprovning enligt konstens (och sommelier-systers) alla regler. Tänk att vissa ostsmaker kan höjas så av rätt vin! Och tänk att vissa kombinationer av ost och vin kan skapa sådana smaksensationer! Fascinerande.

När barnen lagt sig och gästerna rott hem i skymningen för att se på fotboll åkte tekopparna och NE-spelet fram. Systrarna och jag mot mamma och pappa. Föräldrarna sopade golvet med oss. De är ett oslagbart team. Ibland är det både irriterande och glädjande att förlora.

4 kommentarer:

Mia sa...

Ååh, jag vill också ha E till syster... Näej, men det vore mysigt om nån kom hem med fantastiska viner och ostar så där bara.

Fick mail från lillasyster som sitter och surfar i Central Park, hon verkar trivas! Tydligen är det gratis att surfa i alla New Yorks parker. Om hon kommer in på ordinarie studier till hösten sticker jag garanterat och hälsar på henne.

Isabella sa...

Ja, det är lyxigt. :-)

Ja, du ska absolut åka till NY! Det är en häftig stad.

Anonym sa...

Åh vad härligt det ser ut! Fick själv lite ost och vin igår kväll, men inte på nära håll som en sådan happening som din.

Isabella sa...

Det hör inte till vanligheterna för oss heller. Men härligt var det! :-)