lördag 23 februari 2008

Grönland kallar

Vi har fått en spelningsförfrågan från Grönland och det är på tiden att vi ger besked. Det gäller juli månad, en och en halv vecka. Visst lockar det med spännande miljö, nya människor, umgänge med varandra etc. Men samtidigt handlar det om att lämna familj och barn under en rätt så lång tid. Det handlar om flyg och helikoptrar, flygrädsla, känsliga instrument och oländig terräng för dåliga muskler.

Men det är en gång, en gång i livet och händelser vi inte vet vad de kan ha att ge. Chansen kanske aldrig kommer igen. Om vi skippar den här spelningen, kommer vi då att fundera på den efteråt, hur den hade varit? Kommer vi att fundera på hur det ser ut på Grönland och hur människorna är? Och hur det är att åka helikopter till svårtillgängliga platser? Skulle vi ångra ett nej mer än ett ja? Vi är så kluvna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade en brevvän på Grönland en gång. Bent hette han, danskt namn men han var inuit. Om ni åker till Grönland kanske ni träffar Bent. Det platsar nog på plus-listan?!

Poetcarina, som är INTE-i-Egypten just nu.

Isabella sa...

Ja, ett sätt är att vara INTE-på-Grönland. Då kan man ju göra vistelsen där just så som man vill ha den. :-)

Anonym sa...

Åh vad skoj det låter ja det är klart det finns både fördelar och nackdelar men det är säkert en chans man får bara en gång i livet och man ska nog verkligen tänka efter så att man inte ångrar sig. Ni får väl ta familjerna med annars och göra det till en riktig familjeresa:)

Isabella sa...

Ja, det är inte omöjligt att vi tar med familjerna. Men det är en kostnadsfråga. Vi får se hur det blir. Jag rapporterar på bloggen. :-)