lördag 17 april 2010

One man's trash...

Under soffkuddarna hittade vi en nagelfil, en slant, ett plastlock, en gummiarm till en tyrannosaurus rex, en blyertspenna, en leksaksmus och lite chips.

I dotterns bra-att-ha-låda kan man hitta en glaskula, ett hänglås, ett bi utan ena "antennen", en tärning, en snäcka, en träbit och en karamell.

3 kommentarer:

Unknown sa...

under soffkuddar finns svar på många frågor... i bra-att-ha-lådor med...

Nina/Stjärnkraft sa...

*ler brett* Soffor, likväl som köksspisar, har en märklig förmåga att suuuga till sig småsaker. Jag är alltid lika skakig i knäna varje (sällsynt ...) gång jag tar mig för att dra ut elspisen från sin plats.

Dotterns bra att ha-samling låter riktigt fin! I min smak, helt enkelt. Vem behöver inte en tärning lite då och då? Och en snäcka hittar alltid sin plats. Und so weiter :o)

Bland min dotters bra att ha-saker återfinner man bl.a. en stendöd skalbagge, namngiven till Skalis. Upphittad på gården för säkert sju, åtta år sedan och varsamt förvarad i en plastburk som innehållit film till min gamla ång-kamera. Han duger inte till mycket, det käre Skalis, men skimrar vackert i regnbågens alla färger om man betraktar honom (eller kanske henne?) i ljuset.

Isabella sa...

Manotanten: Ja, "skatterna" säger en hel del om vad människorna är för typer.

Stjärnkraft: En gåta har vi löst, den om vart den ena strumpan tar vägen! Under våra soffkuddar!

Härligt med Skalis! Den påminner om Mellanpojkens forna skattsamling med diverse levande/icke-levande materia som benbitar, tänder, fjärilsvingar, sniglar...