torsdag 22 april 2010

Född: En liten gosse

Idag, torsdagen den 22 april, föddes det sjunde barnet. Ulvens Döttrars sjunde barn! Det blev en liten pojk. Alla mår bra, både mor, son och - mostrar.

Nu är ulvgossarna i majoritet. Annat är det med vår generation, den består nästan bara av "kussemurror" (kusse/kusin...). När första pojken i vår kusinskara föddes utbrast folk: "Har ni hört? Bröderna Grüssner har fått en son!"

5 kommentarer:

Nina/Stjärnkraft sa...

Å, så roligt! Jag träffade din kära systeryster E när Iarnrod spelade på Park häromsistens och såg nog att hon var så gott som fullmogen. Gratta henne så jättemycket från mig!

Mia sa...

Vad roligt med en liten pojke! Och vad roligt för barnen med så många kusiner. Minns själv alla roliga stunder med kusinerna, särskilt på somrarna när alla var samlade en längre tid.

Mina barn har inte en endaste kusin, om man inte räknar hundar och katter till släkten...

Poetcarina sa...

Grattis, moster! Och hälsa mamman! <3 <3 <3

www.ordjorden.blogspot.com sa...

Grattis! Jag läste Ellas senaste krönika i Nyan, där hon beskrev sin längtan efter babyn. Tänk om alla barn som föds till världen är så efterlängtade.:)

Isabella sa...

Stjärnkraft: Det tar nog inte så länge innan hon är back on stage igen, om jag känner henne rätt. Jag ska hälsa henne. :-)

Imsa: Vi kusiner är nästan som syskon. Vi står varandra så nära att vi kan bli irriterade på varandra utan att riskera relationen. Så värdefullt!

Poetcarina: Tack! Det ska jag! <3 <3 <3

Eivor: Ja, den lille kunde knappast hamna i en bättre familj. Han har alla förutsättningar att få en fin uppväxt.