onsdag 28 april 2010

En tisdag

Jag avslutar en tisdag, lätt rusig, efter att ha delat en flaska bubbel med en vän. Tänker att jag har så många goda människor omkring mig. Byggarn har varit till butiken "Bra - för den medvetna kvinnan", sa han i morse. Jag är nog väldigt omedveten. Nästan medvetslös. Har aldrig varit in i den där butiken. Men jag känner mig älskad.

3 kommentarer:

Peter Barlach sa...

Hej isabella, vilken fin blogg du har och tack så fint du skrev hos mig. Din senaste kommentar hamnade dock under fel inlägg. du får jättegärna korrigera det om du har tid. för det var en bra kommentar som nu riskerar att inte läsas.

vi hörs!

Peter

Nina/Stjärnkraft sa...

Känn dig för all del inte ensam i din omedvetenhet! Jag har heller aldrig varit in i sagda butik, vilket sannolikt har sin förklaring i att vi som tillhör klubben "Oss Plankor Emellan, Vem Har Hyvlat Dig?" inte har mycket där att göra.

Ha en underbar, fenomalfantastisk dag! Det är VÅR!

PS. Av ren nyfikenhet: vadan bubblet? Har det fyllts år..? Eller har ni rentav gjort något som berömvärt som att skåla i bubblor bara för att ni kände för det?

Isabella sa...

Peter: Tack! Åtgärdat.

Stjärnkraft: Skönt att höra att det finns fler omedvetna plankor! :-) Byggarn skulle köpa en pläd till sin fru och irrade på måfå från "Bra - den medvetna kvinnan" till "Druvan" som visade sig vara "Duvan" som i sin tur visade sig vara "Svalan". Han är inget vidare på butiksnamn, Byggarn.

Bubblet var guldkanten på en alldeles vardaglig 40+ -födelsedag.