söndag 18 april 2010

Blod, fiskben eller leksak

Blodet har forsat ur Mellanpojken av olika orsaker i tre dagar nu. I förrgår skar han bröd, i går sparkade han tån mot en tröskel och idag skulle han tälja något med en splitterny kniv. Det senaste slutade med en tur till akuten där såret i tummen både syddes och limmades.

I bilen på vägen hem tänkte jag att färderna med barnen till akuten under årens lopp nog säger en del om vad de är för typer. Med stora O har det alltid handlat om matens väg genom kroppen, som t.ex. fiskben i halsen. Med minstingen har det bara varit incidenter typ ärta i näsan eller finger i leksak. Men med Mellanpojken har det alltid rört sig om öppna sår och blod i mängder.

4 kommentarer:

Nina/Stjärnkraft sa...

Och du, en sån enastående tur att vi bor på Åland, där vägen till akuten aldrig är lång ;o)

Lilla A har hittills endast stått för astma- & allergibesvärligheter och ett infekterat örhängeshål. Men, men, det hinner säkert blir mera ...

Santha sa...

Så skönt att du bloggar igen :) Blev nästan sur när du tog paus från bloggosfären :)

Katarina Gäddnäs sa...

Underbart att du är tillbaka igen! Som jag saknat dej i bloggosfären!
puss och kram, hurra!

Isabella sa...

Stjärnkraft: Men visst! Nog har vi det bra på det viset! Fast de som bor i skärgården har det kanske lite knepigt om det händer nåt akut.

Santha: Hihi! Jag tog lite semester bara. Kände efter om jag verkligen ville blogga. Nu har jag bestämt mig för att låta provbloggandet fortsätta ett tag till.

Kat: Tack! Puss å kram!